• image01

  It`s a lifestyle

 • image02

  Just do it

 • image03

  Go hard or go home

 • image04

  Shut up and squat

 • image05

  Inspiration

 • image06

  Be strong

 • image07

  Believe

Цени

 1. Еднократно посещение - 5 лв.

 2. 8 посещения за 1 месец - 30 лв.

 3. Неограничена карта за мъже за 1 месец - 45 лв.

 4. Неограничена карта за жени за 1 месец - 35 лв.

 5. Неограничена карта за двойки за 1 месец - 75 лв.

 6. Неограничена карта за мъже за 3 месеца - 110 лв.

 7. Неограничена карта за жени за 3 месеца – 85 лв.

 8. Неограничена карта за мъже за 6 месеца – 190 лв.

 9. Неограничена карта за жени за 6 месеца – 150 лв.

 10. Неограничена карта за мъже за 1 година – 350 лв.

 11. Неограничена карта за жени за 1 година – 270 лв.

Цени инструктор

 1. Еднократна тренировка с инструктор - 10 лв.

 2. 5 тренировки с инструктор за 2 месеца – 45 лв.

 3. 10 тренировки с инструктор за 2 месеца – 80 лв.

 4. Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма (включени са 2 безплатни тренировки с инструктор) – 40 лв.

 5. Изготвяне на индивидуален хранителен режим – 45 лв.

 6. Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма + хранителен режим – 80 лв.

За нас

Фитнес център „Титаниум“ е модерен, просторен и изключително добре оборудван. „Титаниум“ предлага на своите клиенти не само професионално оборудване за натоварване и постигане на желани резултати, а и комфортна атмосфера. Обстановката предразполага както към интензивни тренировки, така и към активни социални контакти между трениращите. Изградена с много стил залата привлича хора от всички възрасти, които се чувстват като у дома си при нас.

Над 90 уреда са разположени на повече от 500 кв.м. площ. Залата разполага с голяма кардио секция, в която намират място професионални пътеки, крос тренажори, професионален степер, вибромасажор, велоергометри, други кардио уреди, както и шведска стена и др. Освен многобройните уреди за трениране на отделните мускулни групи, лостовете, свободните тежести и дъмбелите, фитнеса може да предложи на посетителите си един от най-съвременните уреди за Crossfit – т.нар. ракова клетка, в която човек може да изпълнява десетки упражнения.

Залата може да се похвали с един от най-богатите протеинови барове срещани по фитнес центровете. Спрямо желаните резултати на клиента се предлагат продукти за покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, попълване на енергийните запаси, възстановяване, фитнес аксесоари и др. „Титаниум“ работи само с утвърдени световни марки, а от бара може закупите всичко необходимо за вашето здраве.

Едно от най- големите ни предимства е нашето отношение към всеки отделен клиент. За нас той е приятел, на който винаги можем да дадем съвет, да помогнем и да консултираме. Отношението е може би най-важното нещо, което предлагаме на своите посетители! Заповядайте при нас, за да го получите и вие!

Персонални треньори

Ивета Гальова е с дългогодишен опит в тренировъчния процес на редица спортове, тренировъчните планове, хранителни режими и спортното хранене.
Димитър Оряшков е със сериозен състезателен опит и квалификация в сферата на фитнеса, здравословното хранене и изготвянето на режими, съобразени с желанията на клиента.
Борислав Петков е професионалист в сферата на индивидуалните тренировки и хранителните режими. С висше спортно образование от НСА, той може да помогне за постигане на всяка от целите Ви.