• image01

  It`s a lifestyle

 • image02

  Just do it

 • image03

  Go hard or go home

 • image04

  Shut up and squat

 • image05

  Inspiration

 • image06

  Be strong

 • image07

  Believe

Цени

 1. Еднократно посещение - 5 лв.

 2. 8 посещения за 1 месец - 30 лв.

 3. Неограничена карта за мъже за 1 месец - 45 лв.

 4. Неограничена карта за жени за 1 месец - 35 лв.

 5. Неограничена карта за двойки за 1 месец - 75 лв.

 6. Неограничена карта за мъже за 3 месеца - 110 лв.

 7. Неограничена карта за жени за 3 месеца – 85 лв.

 8. Неограничена карта за мъже за 6 месеца – 190 лв.

 9. Неограничена карта за жени за 6 месеца – 150 лв.

 10. Неограничена карта за мъже за 1 година – 350 лв.

 11. Неограничена карта за жени за 1 година – 270 лв.

Цени инструктор

 1. Еднократна тренировка с инструктор - 10 лв.

 2. 5 тренировки с инструктор за 2 месеца – 45 лв.

 3. 10 тренировки с инструктор за 2 месеца – 80 лв.

 4. Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма (включени са 2 безплатни тренировки с инструктор) – 40 лв.

 5. Изготвяне на индивидуален хранителен режим – 45 лв.

 6. Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма + хранителен режим – 80 лв.

За нас

Фитнес център „Титаниум“ Люлин е най-ново поколение фитнес зала, съчетаваща едновременно комфортна и приятна обстановка с уникална професионална атмосфера и фитнес дух. Предлагаме на своите клиенти уют, но и същевременно възможност за постигане на желаните резултати. Обстановката предразполага освен към интензивни тренировки, но и към активни социални контакти между трениращите.Изградена с много стил залата привлича хора от всички възрастови групи, които се чувстват като у дома си при нас.В Титаниум Люлин може да се възползвате и от зала за групови занимания с редица интересни и полезни занимания. Също така имаме на разположение и СПА и релакс зона, която ще задоволи и най-претенциозните клиенти!

Разположена на почти 1000 кв.м площ, на изключително комуникативно място в сърцето на Люлин, залата разполага с огромен набор от професионални фитнес, кардио и силови уреди, боксов чувал и безброй аксесоари. Можем да се похвалим с една от най-модерните кросфит секции в България. Залата разполага с абсолютно всичко необходимо за тежки тренировки или кардио упражнения, съобразени с вашите цели! Огромното разнообразие от уреди и свободни тежести е съчетано с много въздух, мотивираща фитнес атмосфера и професионално обслужване!

Залата може да се похвали с един от най-богатите протеинови барове срещани по фитнесите. Освен многобройните продукти за възстановяване, сила, изгаряне на мазнини и тонус, с които клиента може да подобри своите резултати и постигне своите цели, Фитнес Титаниум често предлага безплатни дегустации, когато всеки може да опита, това което му е необходимо за тренировка. Ние работим само с утвърдени марки хранителни добавки, а от бара ни може да закупите всичко необходимо за вашето здраве.

Едно от най-големите ни предимства е нашето отношение към всеки отделен клиент. За нас той е приятел, който винаги можем да консултираме, на който винаги можем да помогнем. Отношението е може би най-ценното нещо, което предлагаме на посетителите си. Заповядайте за да го получите и Вие!

Персонални треньори

Ренета Чардакова е изключителен професионалист в сферата на фитнеса, със солиден опит в работа с клиенти. Рени е една от най-титулуваните състезателки в категория бикини-фитнес.
Стоян Стефанов е дипломиран треньор по фитнес с дългогодишен стаж в сферата на спорта, здравословното хранене и суплементирането.

SPA-зона

Титаниум Люлин може да се похвали и със СПА-зона. Разполагаме със сауна, парна баня и релакс зона. Ползите от СПА процедурите са многобройни и доказани освен за мускулатурата и тялото, така и за психичното здраве на човек. Детоксикацията и подобреното дишане са само част от подобренията, които ще усетите след ползването на СПА. Комфортът и уютът Ви при нас са гарантирани и то на супер атрактивни цени! Ако желаете да запазите час за СПА направете го на тел.: 0884 466 850.

Цени

 1. Еднократно SPA посещение – 8лв

 2. Карта за 4 посещения за 1 месец – 25лв

 3. Карта за 8 посещения за 1 месец – 40лв

 4. Карта за неограничен достъп за членове на фитнеса – 30лв

 5. Карта за неограничен достъп – 50лв

Галерия