• image01

  Aerobic center

 • image02

  ZUMBA

 • image03

  KANGOO

 • image04

  DANCE

 • image05

  FUN

 • image06

  ITS A LIFESTYLE

 • image07

  JOIN THE PARTY

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

Kangoo jumps - създават чувство за еуфория, положителни емоции и успешно борят скуката. Защо Kangoo – защото е лесно, ефективно, забавно. Kangoo Jumps са пружиниращи обувки, които намаляват противодействието със земята. Kangoo Jumps е новата спортна мания, която завлядява всички.

Zumba - Зумба е най-новит хит в света на фитнеса. Зумба е латино денс аеробика, комбинация от танц и кардио тренировка, която се различава с това, че докато тренирате се забавлявате или иначе казано купонясвате. Под звуците на автентични латино ритми, като меренге, салса, кумбия, регетон, вие едновременно танцувате и губите излишни килограми.

Zumba toning - Когато става въпрос за скулптуриране на тялото, Зумба Тонинг сериозно вдига летвата. Комбинира упражнения за скулптуриране на тялото и много интензивни кардио движения под ритъма на латино музика. Денс-парти тренировките са интензивни и буквално изгарят калориите. Учениците използват леки тежестии , за да се повиши натоварването в таргет зоните – рамене, ханш, талия, бедра.

Strong - Стронг е високоинтензивна интервална тренировка, перфектно синхронизирана с музиката. Подходяща е за фитнес ентусиасти и хора, които търсят по-голямо предизвикателство с висока интензивност. Чрез използването на своето собствено тегло, вие ще подобрите мускулната си издържливост, тонус и дефиниция и ще повишите горенето на калории дори след приключване на тренировката.

Народни танци - Под ритъма на народните песни, хора и ръченици вие ще: научите най-популярните български народни хора от всички етнографски области на България; придобиете самочувствие да поведете хорото на всяка сватба или празненство, или да запеете любимите си народни песни; освободите натрупаното ежедневно напрежение, поддържайки чрез танца добър тонус и идеална фигура; ще се запознаете с много нови приятели; изразите себе си по нов начин чрез богатството на българския музикален и танцов фолклор.

Fat Burning - Fat Burning – е комплекс от физически упражения, които се изпълняват на фона на музика. Той тренира и увеличава силата, мощността, гъвкавостта и координираността. Бърнинга е вид кардио-тренировка. Първоначалната й цел е да развива сърдечно-съдовата издръжливост, като паралелно тренира и мускулите на тялото. Занимания позволяват да се постигне добра физическа кондиция.

ЦЕНИ

Еднократно посещение за всички видове занимания: 6лв
*Еднократно посещение на Kangoo Jumps с обувки на залата: 10лв
(след предварително записване на тел: 0887 557 402 и 0878 557 402)
Карта от 12 посещения в рамките на 2 месеца: 60лв
*картата не включва ползването на канго обувки

ИНСТРУКТОРИ

Жени води заниманията по Fat Burning Workout. Oт дълги години Жени е професионален инструктор по Степ аеробика, което й помага да създаде своя тренировка, в помощ на всички, които желаят нещо различно и наистина ефективно в борбата с килограмите.

Петя е инструкторът ни по Zumba, Zumba Toning и Strong. Часовете с нея дават възможност на всеки, без ограничение на възраст, пол или спортна подготовка, да се грижи за здравето и фигурата си и това става неусетно и с широка усмивка.

Ани води часовете ни по Kangoo Jumps и Tабата. Лицензиран инструктор и по двете занимания, Ани ще Ви зареди с много положителна енергия и настроение по време на тренировките й. Енергични и високодинамични групите с нея са подходящи за всички, които искат да се забавляват и тонизират едновременно.

Ники и Любо водят групите по Народни танци. Абсолютни професионалисти в своята сфера, двамата ще Ви потопят в ритъма на Българските фолклорни традиции, съчетани с физическо натоварване, което ще помогне и за кондицията Ви. (напреднали) и в Неделя от 18.00ч – сборна група.